När du behöver gångjärn

Behöver du gångjärn? Kanske behöver du ett gångjärn eller flera? Hos Leif Arvidsson AB finns det många gångjärn att välja på. Dessa är svensktillverkade och finns i flera storlekar för både fönster och dörrar. Detta företag har både lyftgångjärn samt koppelgångjärn. När det gäller lyftgångjärn så finns dessa med olika ytbehandlingar. Som standard är det elförzinkat, men du kan även välja varmförzinkat eller rostfritt utförande.

Har du kopplade fönster, så är det bra att använda dig av koppelgångjärn. Även dessa finns i flera modeller, med eller utan rundade hörn samt i elförzinkat eller rostfritt utförande.

Satsa på bra gångjärn för fönster och dörrar

Gångjärn är ett måste för att kunna montera dina fönster och dina dörrar på ett bra sätt. Hos Leif Arvidsson AB finns det som sagt flera olika modeller och varianter att välja på. När du ska välja ytbehandling på dem så beror valet på var beslaget i sig ska användas. Du kan få hjälp med att välja rätt genom att ta kontakt med företaget.

Utöver att Leif Arvidsson AB har gångjärn för fönster och dörrar så har de även annat för fönster och dörrar. Bland annat fönsterhandtag, dörrstängare, karminfästning, beslag, dörrhandtag och mycket mer.

Många bra produkter

Leif Arvidsson AB har inte bra produkter för dörrar och fönster, utan har även annat i sitt sortiment för olika byggprojekt. De har ventiler, klämskydd, verktyg, fogband, slip och en massa mer. Kolla gärna in deras hemsida för att se hela deras sortiment. De vänder sig både till företag och till privatpersoner.